Prokastinering på høyt nivå samt oppdatering på livet...

Heihei! Det er vel et ...år? siden sist gang jeg la ut et innlegg? Siden det har det skjedd mye. Jeg har jo (for de som har lest bloggen tidligere) jobbet i Disney World som servitør i nesten et år.. Dro hjem etter 10 mnd for å starte på skole. --> For øyeblikket bor jeg og studerer i Bergen. Rommet mitt har fått kallenavnet kottet (og det med god grunn.. hehe. 

Jeg studerer Samfunnsøkonomi ved universitetet... meeeen.. tror ikke jeg skal gjøre det mer, så albuer meg igjennom siste halvår og gleder meg som en unge til å starte med DRAMA på høyskolen til høsten! Det blir knallkult. Bortsett fra det så jobber jeg som servitør på Flesland, laaaaaang reisevei, men miljøet blandt arbeiderene og hyggelige reiseklare gjester gjør det verdt det!!

Sånn.. det var en liten oppdatering på hva som har skjedd siden sist. Jeg har jo også feiret bursdag da (woop woop). Kjempekos, glitter og stas (samt isete veier så holdt på å kjøre av to dager etter, men overlevde).. nok om det.. 

 

I sommer har jeg allerede lagt planer. (dersom jeg får til de dumme utenlandsbetalingene) Turen går til SYDNEY!! Skal på Bartenderskole, tror det kommer til å bli superkult. +(!!!!) at med en gang jeg har et bartenderkurs i baklomma så åpner det for mange nye jobbmuligheter i bransjen.. (enda jeg kan en del allerede er det alltid mer å lære..) Så julebordsesong, watch out!! (vet det er lenge til, men får likevel litt sommerfugler i magen når jeg tenker på hvor gøy det kommer til å bli!)

tja.. overskriften sier prokastinering på høyt nivå.. føler at jeg kanskje bør utbrodere litt.. ehm.. ja... har jo eeeegentlig en mikrooppgave jeg burde begynne å gjøre.. har eeeegentlig litt over en uke på meg.. men i fare for at dette skal bli et "skippertak"-semester så burde jeg kanskje begynne litt før... har tre kapitler jeg må ta igjen og bare tanken på å starte er tiltak.. Håper ikke jeg er den eneste der ute som har det på den måten..??? Sitter nå hvertfall her og hører på Brad Paisley's countrymusikk og skriver blogg. Ganske koselig.. og stemmen og fin musikk klarer nesten (men bare nesten) å viske bort gnagende dårlig samvittighet fra å ikke ha begynt på mikrooppgaven helt enda.. hehe.. *skruropplyden*

Håper alle der ute har det fint.. fremover blir det mye jobbing (mange selskaper som skal serveres..) litt skole og forhåpentligvis en utflukt eller to til et artig sted. 

Har ikke lagt inn noen bilder i dette innlegget ....-men det er mest fordi jeg ikke aner hvordan jeg kan få gjort det "the easy way" fra instagram.. Vet du hvordan man gjør det så vær så snill å rop ut!!:) Linket til noen bilder i teksten da, håper det kan gå som et lite plaster på såret..

Eout!<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Emilie

Emilie

21, Oslo

godt humør og ekstremt glad i god mat, dessuten er jeg utrolig glad i å reise. Våren 2011 befant jeg meg i Argentina, hvor jeg studerte spansk. For øyeblikket befunner jeg meg i Orlando i USA hvor jeg jobber i DisneyWorld. Dette er en beskjeden reiseblogg om mine turer og opplevelser!:)

Kategorier

Arkiv

hits