Lørdagskultivert del2

...kan si med en gang et det var lettere sagt enn gjort.. Noen burde kanskje sagt det var lirt å ta det av papiret før jeg lar dem tørke.. Så langt tenkte jeg da ikke.. Det hvite på baksiden er vokspapiret jeg bakte dem på.

Resultatet ser dessverre bedre ut enn det smakte.. Memo til selv, ikke prøv å være flink ved å bake eget knekkebrød.. Bare kjøp det ferdig når du vet de har wasa i dette landet uansett!!

Eout!<3

Én kommentar

Mormor

18.mar.2012 kl.11:36

Kjempekoselig å lese bloggen din. Du skriver så levende og morsomt. Du kan tro Ida ble kjempeglad for Askepottkjolen og skoene. Kjolen henger ved sengen og skoene vil hun ha på hele tiden. Akkurat nå har begge foreldrene influensa og de to små er litt småsyke. Ellers gleder vi oss over alle våre barnebarn- gutt NR 6 på vei:-)

Skriv en ny kommentar

Emilie

Emilie

20, Oslo

godt humør og ekstremt glad i god mat, dessuten er jeg utrolig glad i å reise. Våren 2011 befant jeg meg i Argentina, hvor jeg studerte spansk. For øyeblikket befunner jeg meg i Orlando i USA hvor jeg jobber i DisneyWorld. Dette er en beskjeden reiseblogg om mine turer og opplevelser!:)

Kategorier

Arkiv

hits